Video: BarCamp Baltics preses konference
Publicēts 21. decembrī, 2007.
Video kur gudri runā par visādām topošās BarCamp konferences lietām

Piedalās (no kreisās): ministre Ina Gudele, Lauris Liberts Draugiem.lv, Inna Žuravļova (Privatbank), Arturs Stikuts (Reval Hotel Latvia), Artūrs Mednis (BarCamp Latvia), Evgeny Morozov (Transitions Online), Aija Jonane (BarCamp Latvia).

video.google.com

Citas mix.lv ziņas par Barcamp:

db.lv ziņo, ka "PrivatBank sponsorē blogeru anti-konferences"


Komentāri (4)
nombre.lv: žēl, ka tik sūdīga kval :( skaņa ar klusa :(
21/12/2007 15:53
Arturs Mednis: Kvalitate ir okeij, skanja saprotama diezgan - pat biju paarsteigts ka sameeraa labi sanaca. Protams, ieliekot netaa jau ir savadaak... Naakoshajaa nedeeljaa medijos paraadiisies arii shiis konferences atshifreejums - visi teksti, ko kas ir teicis.

P.S. Kaut kur shii zinja redzeeta... Digg.lv? :)
21/12/2007 16:03
Latvijas galvenais blogu komentētājs: Tā nu gan ir muļķe. Vispirms nosauc kaut kādus pašpasludinātos pašdarbniekus un pašās beigās ministri.

Konference neatbild uz jautājumu: kāda velna pēc tusēties? Lai paplašinātu savu kustību? Kustību uz ko? Uz ūdens liešanu krustām šķērsām?

Mēs bijām devušies uz Kijevu, piedzērāmies un izdomājām, ka vajadzētu atkal iedzert Rīgā.

Ziniet, kā var atšķirt, vai cilvēks lej ūdeni? Pamēģiniet XMLā pierakstīt tēmas, par kurām viņš runā. Atveriet birku, kad tēma tiek uzsākta, un aizveriet, kad pabeigta, pamatota. Te neviena runa nevalidēsies ne ar kādiem XML validatoriem. Divsimt atvērtas birkas, neviena nav aizvērta.

Mednis vairākas reizes izmantoja šādu ģeniālu konstrukciju: Pateicos Peķkam, kura dēļ mans zīmējums ir seštūkstoš reižu labāks, nekā tad, ja Peķka mani nebūtu atbalstījis. Ja ir galva uz pleciem, tad var saprast, ka zīmējuma uzlabošana seštūkstoš reizes nepadara to par labu. 0 * 6000 = 0. Arī 0,0000001 * 6000 = 0.

Unikāls pasākums. Speciāli meklēju, vai ir jau kādreiz noticies. Nē nav. Pasākums sauksies "wdfswrgoiwefogbijwefgvpwoefgbehgwerh". Unikāls pasākums. Būs septiņas reizes labāks, nekā būtu bijis, ja nebūtu bijis.

Precīzāka informācija sekos vēlāk.
21/12/2007 16:20
Arturs Mednis: Nu gan sviests, bet ja kaads taa njemas, tad laikam tieshaam esam uz pareizaa celja :).
23/12/2007 16:49
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: