VERY COOL PEOPLE albuma atbalsta koncerts “Mākslas darbinieku namā”
Publicēts 18. jūnijā, 2009.
19. jūnijā notiks VERY COOL PEOPLE albuma atbalsta koncerts “Mākslas darbinieku namā”. Šis arī ir domāts, kā “Līgo brīvdienu” atklāšanas koncerts, pirms došanā ārpus Rīgas, Jāņu svinībās. Koncertā būs dzirdamas kompozīcijas no puišu jaunā albuma, kā arī vairāki skaņdarbi, kuri netika iekļauti albumā.

Šis koncerts notiks agrāk kā citi VCP koncerti, līdz ar to koncertu varēs apmeklēt cilvēki, kuriem ptīk jazz/funk apvienibas mūzika, taču pie sirds neiet vēlā nakts klubu dzīve un atmosfēra.
Portālā delfi.lv, konkursā “Laimes aka”, no 9. jūnija varēs laimēt VCP albūmu, brivbiļeti uz šo koncetu un vēl pārsteiguma balvu, ko varēs saņemt 19. jūnijā koncerta laikā.
Katrs divdesmitais 19. jūnija albuma atbalsta koncerta apmeklētājs “Mākslas darbinieku namā”, saņems albumu par brīvu, koncertā tas būs arī nopērkams par īpašu cenu, kā arī albums pieejams digitālā formātā platforma.lv mājas lapā Albums tiek izdots CD formātā ar “FREEGOLD” atbalstu. Koncertu atbalsta un informē delfi.lv
Jūs izklaidēs:
Elvijs Grafcovs – guitar; Toms Poišs – bass; Toms Rudzinskis – sax; Māris Vitkus – keys & synth; Jānis Jaunalksnis – drums & percussions.

Vieta: “Mākslas darbinieku namā” Vaļņu iela 9(ieeja no Zirgu ielas);
Laiks: 20:00;
Ieeja: 3 LS(iepriekšpārdošanā); 4LS koncerta dienā.

Biļetes iepriekšpriekšpārdošanā biļešu servisa kasēs un “Mākslas darbinieku namā”. Ieeja koncertā bez vecuma ierobežojuma.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: