VCP ar divām bungām un The BRIEFING
Publicēts 25. martā, 2009.
Koncertā notiks The Briefing aktuālā grupas singla "Come as you Are" prezentācija. Singls tapis par godu Kurta Kobeina dzimšanas dienai un ir grupas Nirvana kaverversija The Briefing aranžējumā.

Atbastu VCP un padodu tālāk atuālāko informāciju.

Preses relīze:

Ideja spēlēt vienā pasākumā šīm grupām radās jau pirms gada, tomēr šis plāns ītenosies tikai tagad. Dāmas un kungi, vienas no spēcīgākajām jaunajām ritmiskās mūzikas apvienībām, dalīs skatuvi tieši 27. martā, tieši Studentu klubā. Šī nu būtu īstā reize mazliet pastāstīt, kādēļ šis pasākums būs tik īpašs.  
Very Cool People ir Elvijs Grafcovs - ģitāra; Toms Poišs - bass; Artis Ločmelis - sax; Māris Vitkus - taustiņinstrumenti; Jānis Jaunalksnis - bungas; 
Arturs Reirs - bungas. Kā redzams no grupas sastāva, bungas tajā minētas divreiz. Un tā nav kļūda. VCP patiešām ir vienīgā grupa Latvijā, kas uzstājas vienlaikus ar 2 bungu komplektiem. Kā tas skan, var paklausīties šeit www.myspace.com/elvijsverycoolpeople
 
The Briefing piedāvās deju zāles cienīgu koncertu savā jaunajā sastāvā. 
Šobrīd grupā nomainījies taustiņnieks, ilggadējais grupas dalībnieks Andris Kauliņš ir devies pilnveidot savu muzikālo karjeru ārzemēs, tāpēc ar elektroniku turpmāk nodarbosies Kristofers Knesis.

Abu grupu mūzika ir pieejama lejuplādei www.platformamusic.lv

Biļetes ieprikšpārdošanā www.bezrindas.lv; biļete + CD Funny Thoughts - Ls 6,00, tikai koncerta biļete Ls 3,00 

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: