Vai Rīga patiesi iekļūs monopolā?
Publicēts 3. martā, 2008.
Līdz augustam monopola pārstāvji "skaitīs" interneta lietotāju nodotās balsis. Vai ir ieslēdzies kārtējais sviesta faktors visiem zināmajā monopola balsojumā?

Informācija helpriga.lv un monopoly.com liecina, ka spēlē iekļuvušās pilsētas tiks publiskotas ne ātrāk kā pēc pusgada (!!).

Vai tas ir normāli? Es šeit saredzu kārtējo māžošanos. Ļoti ceru, ka Rīga tomēr sarakstā būs iekļuvusi.

Vai Hasbro tagad dodas pasaules tūrē, lai noskaidrotu kuru pilsētu domes ir gatavas maksāt vairāk, lai iekļūtu jaunajā spēlē? Katrā ziņā, nav normāli, ka netiek dota pietiekami skaidra informācija par turpmākajiem notikumiem līdz rezultātu paziņošanai.

"Vai Rīga ir starp 20 populārākajām pasaules pilsētām – tas atkarīgs no mūsu aktivitātēm pēdējā balsošanas nedēļā, kad balsojuma rezultāts nebija redzams.

Visu derīgo balsu apkopošanas rezultātā izveidotais 22 vispopulārāko pilsētu saraksts tiks paziņots 2008.gada augustā." http://helpriga.lv/

Citi mix.lv raksti par monopolu:


Komentāri (6)
Chirix: Njā, šaubīgi tas viss izskatās. Nez kādēļ atsauc atmiņā to letiņu megaprojektu "Pasaules siena".
03/03/2008 12:34
Arturs Mednis: manupraat - maarketings ir viss siss konkurss. jaauzspeelee buus vecais, labasi monopols...
03/03/2008 12:51
peecha: katrā ziņā, ja Rīga neiekļūs, tad tas būs ļooooti negodīgi! pēc Alexa datiem, monopolyworldvote.com no Latvijas apmeklē 15.2% no visiem apmeklētājiem kopā- vairāk, nekā no citām valstīm. un lielākā daļa no tiem, visticamāk balsoja par Rīgu. tātad, ja Rīga nebūs starp 22 pilsētām, korupcija būs acīmredzama
03/03/2008 13:27
lilmoder: Domāju, ka rezultātus paslēpa tāpēc, ka izstrādātājiem tas bija pārsteigums, ka kādas lielas pilsētas vietā stāv kautkāda... Rīga... Tur taču jābūt piemēram Londonai, bet Rīga... WTF!? Kurš to spēli pirks!? (Tas tā pēc manām domām no Hasbro skata punkta)
07/03/2008 00:08
PB: Mani fascinē, cik ļoti visi perās par šo spēli. Pat reklāmas pieturās izliktas. Comon.. Ir taču svarīgākas lietas dzīvē par monopolu ar Rīgu uz tā.
07/03/2008 09:13
crmind: Tas viss ir pats par sevīm saprotams mārketings. Protams, rezultātu slēpšana pieļauj iespejamību HASBRO manipulēt ar gala rezultātiem, no viņu puses izdevīgāk ir, ka priekšgalā ir kāda daudz lielāka pilsēta, kur būtu vairāk ieinteresēti patērētāji. Savukārt pusgads viņiem ir nepieciešams manuprāt tamdēļ, lai paspētu saražot jau spēli ir šīm pilsētām, un cilvēki būs ieinteresēti nopirkt šo monopolu, lai uzzinātu kas tad galu galā sanācis.
07/03/2008 16:42
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: