vai blogeri ir piektā vara?
Publicēts 7. aprīlī, 2009.
16. aprīlī diena.lv organizē parunāšanos par un ap blogiem - pasākuma nosaukums ir “Blogeri - piektā vara?”. Tur uzstāsies gan vietējās blogu zvaigznes - Artūrs Mednis, Juris Kaža un Kristaps Skutelis, gan cilvēki, kuriem, kā blogu platforma kalpo diena.lv - Edgars Šīns un Aigars Štokenbergs.

Ārzemēs ar blogiem dara brīnumu lietas (neliels piemērs,  HP ar blogeru palīdzību palielinājuši portatīvā datora pārdošanas apjomus par 85%), tāpēc atbilde uz foruma centrālo jautājumu noteikti ir “Jā.” Arī Latvijā nesen lielās telekomunikāciju (BITE, TELE2) kompānijas sapratušas, ka ir izdevīgi draudzēties ar blogeriem, jo sekmīgas kampaņas rezultātā ap produktu ir iespējams panākt pozitīvu auru.

Domāju, ka Latvijas blogu dīķī vēl nav sasniegta kritiskā masa. Kad blogi būs saradušies pietiekamā skaitā, atradīsies arī pienācīgs daudzums ar aktīviem un spējīgiem blogotājiem.

Tāpēc man drīzāk šķiet interesanta diskusija, par to, kā izmainīsies un ievirzīsies informācijas aprites cikls pēc tam, kad šī piektā vara būs blogos nostiprinājusies.

Pieteikšanās uz pasākumu pa epastu e-pastu uz jelena.girucka@dienasmediji.lv, vai arī zvanot uz plakātā minētajiem telefona numuriem


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: