uz neredzēšanos
Publicēts 20. septembrī, 2008.
Priecīga ziņa. Ir pavērusies iespēja atbrīvoties no ikgadējās klaunādes Jūrmalā:

Ja Latvija neatzīs Dienvidosetiju, Krievijas pārstāvji piedraud Jūrmalā vairs nerīkot Jauno vilni.

Krievijas valdība varētu aizliegt festivāla Jaunais vilnis rīkošanu Jūrmalā, 19. septembrī raksta Diena. Draudi izteikti dēļ Latvijas valdības pozīcijas Gruzijas – Dienvidosetijas konfliktā, atbalstot Gruzijas valdību. Festivāla translēšanu un publicitāti nosaka Krievijas TV kanāli, kurus kontrolē un uzrauga Krievijas Federācijas Kultūras ministrija.

Minētās ziņas nonākušas Jūrmalas domes deputātu Jāņa Kuzina un Igora Dreijas rīcībā. Abi deputāti medijam pauduši viedokli, ka Latvijas valdībai būtu jāatzīst Dienvidosetijas un Abhāzijas neatkarību un “jāvairo labas kaimiņattiecības ar Krievijas Federāciju”.
db.lv

Es ceru, ka krievi neblefo un mēs beidzot tiksim vaļā no šī viļņa.

Bet nu draudi vispār ir labie. Šādi draudi taču ir labāki par jebkuru dāvanu no viņu puses. BB brokastīm derētu izdomāt vēl kādu rindu ar šādiem “draudiem.”


Komentāri (2)
Džerijs Šterns: Jā un nē. Steidzami jāmeklē iespēja Jūrmalai no kaut kā cita piesaistīt tik lielas finanses, kas parasti ienāk no šī festivāla - un tad jā, tad tas būs ieguvums gan.
20/09/2008 17:13
Mr.Twister: Mik, Tu taču nedomā nopietni, ka tiksim vaļā no tā festivāla?! Netiksim, draudziņ, netiksim. Būs tikai arvien jauni festivāli un arvien vairāk krievu uz mūsu zemītes. Vai tas ir slikti? Nezinu. Ja ņem kā alternatīvu muslimus (D-Eiropā) vai afroamerikāņus (Britu salās), tad es laikam tomēr minoritāšu jautājumā izvēlos par labu krieviem. Un cik ilgi spēsim noturēt proporcijas par labu latviešiem ir tikai no mums atkarīgs. Domāju..... kādus pārdesmit gadus ..... ne vairāk.
20/09/2008 17:18
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: