Uz ko tēmē Saskaņas Centrs?
Publicēts 24. februārī, 2009.
Šodien pamanīju, ka TB/LNNK ar savu jaunāko reklāmu ir uzsākuši atklātu karu ar Saskaņas Centru. Interneta lietotājiem tiek piedāvāts šovs, kurā abas partijas sacenšas asprātībā vienlaikus otru nomētājot ar dubļiem.

Par pirmo klipu - “Atbalsti savējos” reklāmu jau rakstīju. Ziemassvētku reklāmai sekoja otrais klips - atbilde no Saskaņas Centra puses. Mazliet kaitinoša, ne tik spēcīga, bet tomēr atbilde.

Tagad TB/LNNK izlēmuši sist pa visām Saskaņas Centra sāpīgajām (?) vietām. Nezinu, vai TV šo klipu var redzēt, bet reklāma ir Latvijas dīķa mērogā ir neredzēti asa un uzbrūkoša.

Trešais klips: Uz ko tēmē Saskaņas Centrs?

Saite, ja video nedarbojas.

Kā jums liekas, ko varam gaidīt ceturtajā klipā?


Komentāri (4)
Chirix: Tēvzemieši dara to, ko vienmēr darījuši - biedē ar krieviem. Neko citu (piemēram, risinājumu ekonomiskām un sociālajām problēmām) viņi nevar piedāvāt. Ne Saeimā, ne valdībā, ne Rīgas domē. Skumjākais tas, ka elektorāts joprojām uzķeras uz šādam nacionālām provokācijām. Tādēļ arī pie mums krīze daudz dziļāka nekā pie leišiem un igauņiem.
24/02/2009 12:26
Miks: Chirix:
Būs vien jāpiekrīt. Labs jautājums ir uz ko tēmē TB/LNNK? :)
24/02/2009 12:29
Džerijs Šterns: Es domāju tā - ja šādu reklāmu publicētu gados jaunie Visu Latvijai, tā sasniegtu pietiekami lielu mērķauditoriju un tai būtu arī pozitīvs (partijas interešu aspektā) rezultāts. Taču vecajiem TB/LNNK tas gan varētu būt šāviens garām, priekš viņiem tas sanāk pat tāds kā bērnišķīgums.
24/02/2009 15:14
trakulis: pilniiubaa piekriitu cirikam
24/02/2009 15:18
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: