PeTA rīkos kailās konferences
Publicēts 3. martā, 2008.
dzīvnieku aizsardzības organizācija PeTA sola rīkot vairākas kailās konferences Eiropas lielākajās pilsētās.

Kailās konferences tiks rīkotas ar mērķi plānot dažādas jaunas aktivitātes, kuras palīdzētu apturēt nežēlīgās vēršu cīņas.

Līdz šim PeTA rīkoja kailos skrējienus, kuri piesaistīja uzmanību ar to, ka skrējējiem bija mugurā pavisam niecīgi apģērba gabali, vai tie nebija vispār. Taču tagad PeTA ir nolēmus šādus skrējienus nerīkot pilsētās, kurās notiek vēršu cīņas. Pilsētās, kurās notika vēršu cīņas pateicoties PeTAs rīkotajiem skrējieniem ienāca papildus ienākumi no tūristiem.

Kailās konferences notiks citās valstīs un pilsētās no kurām parasti tūristi dodas, lai skatītos uz vēršu cīņām. Mini skrējieni turpmāk notiks Vācijā, Lielbritānijā, Francijā, ASV un Austrālijā.

VIDEO ar kailajiem skrējieniem

Foto avots: andysimsphotography.com 

Ziņas avots: runningofthenudes.com

Idejas avots: xlt.lv 


Komentāri (2)
Chirix: Man šitaais vides aizstāvju striptīzs liekas kaukāds stulbums. It kā pamatojums kailumam ir uzmanības pievēršana, bet drīzāk tā ir uzmanības novēršana. Nu sorr, bet diezvai kādam normālam vecim ieraugot puspliku seksīgu ķermeni prātā būs apdraudētās sugas vai vardarbībā cietušie vērši.
Un stipri šaubos, ka kādas Spānijas pilsētas tūrisma industrija cietīs, ja tā paliks bez pliko skrējiena. Ja vajadzēs - noorganizēs pliko "corrida-chikita" maratonu un tūristi brauks kā dulli.
03/03/2008 14:45
Mikausis: ja savādāk nevar piesaistīt sabiedrības uzmanību, tad šī ir laba altennatīva
03/03/2008 14:53
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: