Nike Rīgas izaicinājuma skrējiens
Publicēts 11. septembrī, 2008.
20. septembrī Mežaparkā notiks Nike Rīgas izaicinājuma skrējiens. Distance 7 km. Attāluma ziņā nekas daudz, bet, lai noskrietu mudīgā tempā, jābūt kaut cik normālā formā.

Ņemot vērā, ka atbalstītāju un sponsoru šim pasākumam netrūkst 5 Ls dalības maksa šķiet nedaudz pārspīlēta, bet varbūt tas ir speciāli domāts, lai samazinātu svētdienas skrējēju apjomu un nebūtu mega liels pūlis mežā.

 

Tā riktīgi es jau sen neesmu skrējis. Pēdējā laikā pamēģināju, skriet ar virtuālo treneri, kas audio ierakstā stāsta kādā tempā būtu jāskrien. Pēc 2 kilometriem izstājos. Tā bija tā karstā diena, laikam sestdiena vai svētdiena. Sākumā gāja raiti, bet pēc tam nācās skriet pamīšus ar forsētu ātrumu un ar atelpas brīžiem. Pēc pēdējā 45 sekunžu sprinta es sapratu, ka nebūs labi un dabūju iet mājās treniņu nepabeidzis. Turpmāk skriešu kā parasti, savu spēju robežās bez virtuāla džeka izdzinēja :)

Bara pasākumos skriešanai vajadzētu būt jautrākai. Piemēram, pēc pusmaratona vēl kādu laiciņu biju tādā “pacilātā” noskaņojumā. Tāpēc domāju, ka šo pasākumu ir vērts apmeklēt kaut vai tāpēc, lai izjustu, kā ir skriet vienā ritmā ar skrējēju pūli.

reklāmas plakāts (ar sīkāku info par pasākumu)

Šo pašu info var atrast arī pie Sigņa.


Komentāri (1)
Signis: Tur pat pie Sigņa, var ietaupīt 2Ls un izveidot komandu. Tieši tagad notiek komandas dalībnieku apzināšana.
11/09/2008 20:56
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: