"Narvesen": bez iemesla darbiniekus neatlaižam!
Publicēts 8. augustā, 2008.
Narvesen izplatījuši oficiālu informāciju par iepriekš notikušo starpgadījumu starp pircēju un pārdevēju.

Narvesen oficiālais paziņojums:

Šajās dienās dažos mēdijos ir parādījusies informācija par konfliktu starp "Narvesen" veikala pārdevēju un pircēju grupu. Konflikts radās, jo pārdevēja nepārvaldīja krievu valodu.

Pēc konflikta pircējs, kurš veikalā uzvedās izteikti agresīvi, no uzņēmuma pieprasīja kompensāciju 10 000 Ls.

Mēdijos izplatītajā informācijā kļūdaini norādīts, ka pārdevēja atlaista. Tā nav patiesība - meitene ir atvaļinājumā. "Narvesen" uzsver, ka nekad bez pamata neatlaiž darbiniekus.

Šajā gadījumā, pat ja meitene arī ir iesaistījusies asā vārdu pārmaiņā, apkārtējo veikalu darbinieku liecības un videonovērošanas materiāli apliecina, ka konfliktu uzsāka pircēju grupa.

"Narvesen" arī ir nobažījies, ka šis sadzīviskais konflikts varētu tikt izmantots politiskās interesēs, kurinot starpnacionālu naidu. Ar mums jau ir sazinājušās virkne personu, interesējoties kādēļ meitene atlaista, kādēļ mēs esam prokrieviska organizācija utt."Narvesen" ir daudznacionāls un draudzīgs kolektīvs, par ko ikkatrs var pārliecināties, ieejot mūsu veikalos.

ziņas avots mango.lv

Saistītās mix.lv ziņas:


Komentāri (3)
Māris: Narvesens malači, ka atbild nevis klusē.
08/08/2008 12:21
Arturs: Es gribeeju npubliceet savaa blogaa raxtu, bet tad paardomaaju. Iisumaa man vakar gadiijaas taa - no riita, kaa vienmeer, iebraucu pa cejam Narvesenaa (Maskavas ielaa 427a, liekas), lai iegaadaatos riita kafiju un kaadu uzkodu. Un kaarteejo reizi paarliecinaajos, ka starp tur paardodamajaam maiziiteem ir taadas, kuraam tai dienaa jau bija izteceejis terminjsh. taa kaa vienreiz biju jau iegaadaajies vecu paartiku shai pashaa vietaa, parasti tagad skatos realizaacijas terminjus. Shii bija jau ceturtaa reize, kad paardeveeja saakot mainju neiznjem no apgroziijuma paartyiku, kur beidzies realizaacijas terminjs.

Taalaak. Panjeemu sho maiziiti, kaa arii taadu, kura veel eedama, un devos pie kases. Tur es teicu, ka iegaadaasos so vienu, bet to, kurai termins beidzies, paluudzu izmest - taadeejaadi paliidzeeju vinjai vinjas darbaa. Paardeveeja tur pretiim kljuva dusmiiga, uzgruziija man, ka es neko nesaprotot, ka kas sodien pa datumu, un kas te raxtiits, un taa taalaak. Tachu tur arii raxtiits, ka shii maiziite jaarealizee liidz sesiem riitaa, tachu paardeveeja uzstaaja, ka taa ir realizeejama liidz 24:00 tai pashaa dienaa.

Pajautaaju paardeveejas vaardu (shi te nemineeshu, bet ja kaads no narvesena lasa - uzzvaniet, pastaastiisu), taa kaa nebiju gaidiijis tik naidiigu attieksmi. Naakoshais solis bija zvans uz firmu, kas razho shiis maiziites, kur man apstiprinaaja, ka tieshaam realizaacijas terminjas ir liidz noraadiitaa datuma seshiem riitaa, ka paardeveeju pienaakums ir iznjemt no apgroziijuma paartikju, kurai beidzies realizaacijas terminjsh.

Naakoshajaa reizee es iegaadaashos paartiku, kurai beidzies realizaacijas terminjsh, saglabaashu cheku, un tad veersiishos pie Narvesena par kompansaacijas piedzinju 500 Ls apmeeraa (protams, ka es taa nedariishu, tachu ja te buutu ASV, droshi vien ka taa dariitu). Vai arii iemaaciet saviem darbiniekiem kas un kaa iisti ir jaadara.

Cik man zinaams STATOIL ir iipashi noteikta kaartiiba kaadaa veidaa jaaseko liidzi lai nekas taads negadiitos. Tachu - tur arii straadaa cilveeki, un kaapeec lai tie nevareetu buut tomeer sakariigaaki, atvainotos, meeginaatu paliidzeet, nevis uzskatiitu ka es esmu idiots kaut kaads kas pats nezin ko iedomaajies.
08/08/2008 15:57
deni2s: ""Narvesen" uzsver, ka nekad bez pamata neatlaiž darbiniekus."
Nē, nu tas jau laikam ir ok, ka Narvesena darbinieki, kuri pārstāv savu uzņēmumu, apsaukā krievvalodīgos par okupantiem. Tā ir darbinieku profesionalitāte, ka viņi nav jāatlaiž? Pēc darba viņa varēja "diskutēt" pēc sirds patikas, bet kamēr viņa pārstāv uzņēmumu, viņai bija jāsaglabā profesionalitāte.
09/08/2008 23:42
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: