Micro f* soft Get Genuine Kit
Publicēts 4. novembrī, 2008.
Labs solis no MS puses. Viņi sāk piedāvāt rīku, kas ļauj ar dažiem klikšķiem pārvērst nelegālu operētājsistēmu par legālu.

Nebūs nepieciešams neko pārštellēt, vai dzēst - samaksājam naudiņas un turpinām lietot to pašu Vistu kuru agrāk, tikai tagad tā kļūst legāla.

 

TVNET pārpublicētā preses relīze:

Šodien Microsoft laiž klajā Windows Vista legalizācijas risinājumu, kas piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām vieglu un anonīmu lietotās operētājsistēmas legalizāciju.

Get Genuine Kit  (GGK) Windows Vista Business ir legalizācijas piedāvājums, ar kura palīdzību nelegālas programmatūras lietotāji var vienkārši un ātri kļūt par oriģinālas programmatūras lietotājiem, nemainot savu datorparku. Tas īpaši domāts maziem uzņēmumiem, kas šobrīd lieto pirātisko un nelicenzēto Windows programmatūru. Sākot ar 3. novembri GGK ir pieejams arī Latvijā pie visiem Microsoft autorizētajiem partneriem un izplatītājiem.

Šis ir izdevīgākais veids, kā licenzēt nelegālu programmatūru, ja netiek iegādāti jauni datori, turklāt ražotājs neizvirzīs nekādas pretenzijas par iepriekš nelegāli lietotu programmatūru. Šis legalizācijas risinājums nesagādās uzņēmumam arī nekādas tehniskas problēmas vai pārtraukumu darbībā, jo nav nepieciešams notīrīt datora cieto disku.

„Šis legalizācijas risinājums ir pilnīgi anonīms un uzņēmumiem, kuri līdz šim lietojuši pirātisku programmatūru, tā ir iespēja ātri un nesāpīgi izkļūt no riska zonas,” norāda Microsoft biznesa attīstības un mārketinga vadītāja  Latvijā Daiga Trumpe.
TVNET - Microsoft laiž klajā ērtu un anonīmu legalizācijas risinājumu

Es gan pamanījos pēdējās brīvdienās, aplaimot vienu Kapitālo Gaujas portatīvo ar jaunāko Ubuntu 8.10 versiju - viss iet kā smērēts. Redzēsim, ko teiks Gaujas īpašniece, jo pirms tam tur bija vecais Ubuntu, kas jau bija sācis niķoties, bet cik manīju visi niķi pazuda līdz ar jauno Ubuntu.

Ubuntu gadījumā es par operētājsistēmas uzstādīšanu samaksāju 24 santīmus par CD matricu un pēc instalācijas man bija viss ikdienas darbiem nepieciešamais, tajā skaitā pilnvērtīga bezmaksas biroja programatūra.

Saistītie raksti par šo tēmu:


Komentāri (1)
Džerijs Šterns: vai tad Vista ir tik populāra? labāk par XP būtu domājuši - imho.
04/11/2008 20:30
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: