Maksimas efektologs ievieš ekspress kases
Publicēts 20. martā, 2008.
Maximiešiem prieka vēsts. Ja preču skaits ir neliels, tad jumsīm ir radītas ātrās kases.

Man gan par maksimu ir palicis ne tas labākais iespaids, bet nu ir jau cilvēki, kuriem apmierina Maksimas kvalitāte.

"Tā ideja jau ir ļoti vienkārša. Ja cilvēks vēlas nopirkt vienu jogurtu un pie tam ātri, tad mums nav nekādu tiesību likt viņam gaidīt, kamēr kasiere apkalpos priekšā esošo pircēju, kuram iepirkumu ratos atrodas simts un viens jogurts. Tāpēc, lai noņemtu nevajadzīgu spriedzi, mēs radījām ātrās apkalpošanas kases pirkumiem līdz piecām precēm." efektologs.lv


Komentāri (10)
Savanna: Jā, un vēl radīja kasi vecākiem ar bērniem. Lai ar ratiem laikam nav kopējā jāstāv vai kā tā.
Tas nedarbojas. Es ar saviem 3 priekšmetiem stāvu ekspress kasē, bet ,man priekšā jaunkundze ar pilnu groziņu un viss notiek. Kā arī blakus kasē, kas paredzēta vecākiem ar bērniem stāvēja 3 ~ 40gadīgi strādnieki no blakus būvlaukuma... un viņiem nebija bērni pie rokas :D

Tā, ka nekas nestrādā tā, kā domāts.
Un lai arī cik labi modernizē kases - tīru groziņu veikala sākumā vienalga jāmeklē min 5 :(
20/03/2008 12:43
Zane: atceros, ka kādus gadus 5 atapakaļ arī Rimi bija ieviesuši ātrās kases. Savannai taisnība - tas patiešām nedarbojas, tāpēc arī Rimi šo pasākumu izbeidza. Nezin' gan, vai Maximai varētu veikties labāk :)
20/03/2008 12:46
Miks: nedarbojas, tāpēc, ka ir cilvēki, kas stāv aiz muguras un to piecieš. Ja šo lietu regulētu kasieres un pasūtītu nekaunīgos pircējus dēt, tad viss būtu kārtībā. Un ja vēl paši aiz muguras stāvētāji nevis klusām bubinātu, bet rīkotos, tad jau vispār nebūtu nekādu problēmu.
20/03/2008 12:55
Zane: Hm... iedomājies, Mik, Maksimu un situāciju, kad pircēji paši kaut ko regulē... Vai arī kasieres - Maximas kasieres parasti neizskatās pēc tādām, kas ieviesīs kārtību. Kaut gan Tev, protams, taisnība - būtu jau labi, jau būtu savādāk!
20/03/2008 13:04
Miks: Zane: nu vienkārši, ja tur ir cilvēks, kuram ir vairāk preces, tad kasiere viņu neapkalpo. viss. punkts. un no problemos
20/03/2008 13:06
kaspars: "Ja šo lietu regulētu kasieres un pasūtītu nekaunīgos pircējus dēt" pag pag Mik, vai tie, kas peerk vairaak ir nekauniigi pirceeji ? pareiz tu droshvien teiksi nakamajaa komentaa - vinjiem shiii aatraa kase nav domaata! bet tad tas nozimetu, ka maximu vairak interesee un vinji vairak rupejas par pircejiem, kas perk maz! kas reali maximai ienes mazaakus ienaakumus, bet tie, kas ir regularie pirceji, kas per daudz un visu tiktu sutiti rataa un nafig mums vinjus! ne ne, tas maximai par labu nenaaktu, tapec jau arii kasieres neko neregulee! bet pirceji citi, var teikt ko grib. ja kaads ar pilnu grozu staav, diez vai burkshchosh onkulis,tante,vai tiineidzhers tur ko mainiis!... nu man taa shkjiet,ka shi shtelle ir iislaiciiga jaunu pirceju piesaiste lidz visi patiesham parliecinasies par to, ka nekas nestradaa taa, kaa tam buutu jastradaa! ;)
20/03/2008 19:54
e: kaspar, tevis teiktajā nav absolūti nekādas loģikas, jo pircējs ar vairākām precēm vienalga šīs preces iegādāsies, pat ja būs jāstāv garākā rindā. Attiecībā uz pārējo piekrītu Mikam.
20/03/2008 21:00
kaspars: ja vinju iztrieks no taas kases, vinsh maximaa neraadiisies kaadu laiku pavisam noteikti! padomaa pats, tu izstaigaa maximu, pievaac pilnus ratus ar edamo, dzeramo un aaraa metamo, tad dodies uz kasi, pie kuras ir vissiisakaa rinda... a tev tur saak kaut ko staastiit par express lietam un to, ka tu neesi tiesiigs atrasties shai rindaa ( kuraa jau esi nostavejis kaadu laiku. ) luuk tev redz jadodas uz to kasi, uz to garo rindu kur visi, taadi kaa tu staav!!! nu pastaasti man luudz, vai tiesham tu pieklajigi kratot galvu dosies uz to kasi, staavesi atkal rindaa, un nakamajaa dienaa atkal naaksi uz maximu ?
20/03/2008 21:38
e: Jā,ja vajadzēs,tad nākšu. Taču es nekad tādā situācijā neiekļūtu,jo ar vairākām precēm neietu stāvēt rindā,kas ir domāta pavisam kam citam.
22/03/2008 12:43
Džerijs Šterns: Šoreiz tev, Kaspar, tiešām nav taisnība. Cilvēki, kuriem iekšējā kultūra eksistē, patiešām uztvertu lietu tā, kā norāda Miks - ka ir veikals, kas rūpējas par ātrumu un kvalitāti. Es domāju, Maksimai tas akcijas tikai celtu.
22/03/2008 14:30
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: