Kaspars Dimiters par savu mammu Viju Artmani (video)
Publicēts 16. oktobrī, 2008.
Mierīgs video, kuru derētu noskatīties visiem tiem satrauktajiem prātiem, kas komentē portālos.

via aigarsprusis.blogspot.com


Komentāri (3)
Džerijs Šterns: Runājot par komentāriem, no otras puses der palasīt arī http://www.delfi.lv/archive/article.php?id=16091705 , kur komentāros starp parastajiem vidējā latvieša gānīšanās pasākumiem ir manāmi izteikumi arī no tiem cilvēkiem, kas labi pazīst šo ģimeni un tās situāciju... Arī pārdomām, pats te nekomentēšu - bet aiz cieņas pret aktrisi, nevis viņas dēlēnu.
16/10/2008 22:35
k.dimiters: "manāmi izteikumi arī no tiem cilvēkiem, kas labi pazīst šo ģimeni un tās situāciju..."
džerijs ir no labās zortes. šitos labi mūsu ģimenes pazinējus pazīstu kopš bērnības. kā viņi "mīlēja" manu mammīti. ak, ak... un kā jau kādā trešajā paaudzē viņu atvašu atvases to visu joprojām komentē, apdeitējot baumas un nodarbojoties ar jaunradi. sevišķi interesanti jau 35 gadus dzirdēt, ka esmu sēdējis būrī par izvarošanu grupā un ka cietumā redzējuši kā mani, tā mani apciemojušo māti (: arī tās manas "meitas", kas pieteikušās, bet kuras no mūsu puses nikni atraidītas, kaut kā nekad tomēr nav manītas.
žēl vienkārši jaunus ļaudis, kas manu īsto nešpetnību nezinādami, kritizē neīsto, nekad nebijušo.
par to, kā radās šī bauma par manu sēdēšanu, var izlasīt te: http://krustaskola.lv/25/266/
22/11/2008 15:28
antidimiters: Dieva cilvēki Līga Dimitere un Kaspars Dimiters piesavinājās valsts naudu un atņēma mazai lauku draudzītei logus. Dievs,vai tā var?
08/03/2011 09:57
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: