kā pagatavot kraukšķīgo medus cāli?
Publicēts 16. septembrī, 2008.
Jau sen biju noskatījis pamācību/recepti, kurā apskaidrots, kā pagatavot kraukšķīgo medus cāli, līdzīgu, kādu iespējams nobaudīt GanBei iestādījumā.

Vakar es, lasot soļus no pamācības, biju asistents medus cāļa gatavošanai mūsu virtuvē. Mērce mums sanāca gandrīz identiska tai, kāda tiek pasniegta restorānā, taču cāļi bija tikai attāli līdzīgi. Novērojumi liecina, ka vista ir jāgriež lielākos gabalos, nekā tas šķiet nepieciešams, jo vārot eļļā apjoms samazinās un mazākie gabali sanāk pārāk kraukšķīgi.

Ja neskaita to, ka cepot tiek izniekots pamatīgs daudzums eļļas, tad šādu maltīti pagatavot var salīdzinoši īsā laikā, un tas nav nemaz tik sarežģīti.

Nesen jau minēju, ka atradu vērtīgu pamācību, kā pagatavot suši - izskatās, ka “ekonomiskās krīzes apstākļos” kulinārā tēma kļūst populāra :).

Vēl varu atgādināt “recepti” no saviem krājumiem - kā garšīgi pagatavot kukurūzu: vārītas kukurūzu vālītes.

Ilustrācijas foto no lapzeme.wordpress.com


Komentāri (1)
Kloja: un kur pati recepte? ;)
15/01/2009 20:14
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: