Jauns flashmob
Publicēts 6. maijā, 2008.
Ceturtdien ir iespēja paskatīties uz kārtējo mēģinājumu flashmobot.

saņēmu ķēdes vēstuli -  

"Ceturtdien - 8. maijā Saeimā BEIDZOT tiks pieņemts Jaunatnes likums.
Lai to atzīmētu tiek organizēts flashmob - kurā tiek aicināti piedalīies visi jaunieši.
TĀTAD - ceturtdien - 8.maijā plkst: 10.00 pulcējamies pie LR Saeimas ēkas Jēkaba ielā 11 Vecrīgā - līdzi ņemam savus fotoaparātus, telefonus ar fotoaparāta funkciju un citas tehnoloģijas ar kurām iespējams iemūžināt mirkli, un tieši plkst. 10.00 visi šos aparātus vēršam pret Saeimas ēku, lai iemūžinātu brīdi, kad tiek pieņemts Jaunatnes likums!
TIEKAMIES!"


Komentāri (4)
Džerijs Šterns: Smieklīgi :D
Vectētiņi mēdz teikt: kad es biju jauns, es biju karā... utt. Es tā par sevi varu teikt - kad es biju jauns, es arī piedalījos Jaunatnes likuma apspriešanā :D Kur tie gadi, kā to, hm, drāž un drāž :D

Bet par nopietno - ir arī nepatīkamās puses. Nezinu, vai šī norma ir labota pašreizējā redakcijā, bet diez vai (un man ir aizdomas, ka tieši tāpēc beidzot ļauj pieņemt) - ka tiek samazināts "oficiālais" jaunieša vecums. It kā liekas - jā, forši, kāda starpība, tas jau labi, ka ātrāk skaitās pieaudzis. Bet nē, tas vairāk izskatās kā valsts mēģinājums kārtējo reizi ietaupīt uz citu rēķina, lai iegūtu naudiņu Saeimas mašīnām un tādā garā... Tas ir, tiek patiesībā samazināts tas vecums, kurā iespējams dabūt valsts finansējumu jauniešu NVO un tamlīdzīgi.
06/05/2008 15:53
Savanna: "ka tiek samazināts "oficiālais" jaunieša vecums" - IDEĀLI!!!

Redzi, ja jau Latvijā nav nāvessodu, tad vismaz cietumā jāsēž katram pašam par saviem nodarījumiem. Uzskatu, ka jau no 13 gadu vecuma jāstājas kriminālatbildībai par saviem nodarījumiem. Tādā veidā varētu tikt izaudzināta normāla sabiedrība, nevis kā tagad... es nositu draugu, man ir 15 gadi un man par to nekas nebūs, jo esmu "bērns" .
06/05/2008 16:21
Džerijs Šterns: Savannai, tu saprati tieši otrādi. Runa ir par to, ka vecuma grupa tiek samazināta, nevis palielināta. Apakšējā robeža paliek tā pati, augšējā tiek pazemināta; attiecīgi, jaunieši tagad būšot tikai līdz 25 gadi. Tāpēc es rakstīju arī par finansu lietām.
06/05/2008 17:51
Savanna: Nu skaidrs. Hm, man likās, ka tā jau bija... laikam dēļ tā, ka bankas jau sen par jauniešiem uzskata līdz 25 :D
07/05/2008 16:13
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: