iStyle = gay
Publicēts 24. septembrī, 2008.
iStyle ir burvīgs paraugs tam, ka ir iespējams vienu un to pašu pakalpojumu tirgot par diezgan dažādām cenām.

iStyle

iBirojs ir LMT pakalpojums. Lietotājs saņem SIM karti un USB modemu, kuru iespējams pieslēgt pie jebkura PC un lietot 3G internetu bez ierobežojumiem. iBirojs maksā 19 Ls mēnesī. Ar iBiroja SIM karti var sūtīt SMS (no datora), zvanīšanas funkcija ir nogriezta.

iStyle 1 tarifā par 20 Ls mēnesī ir uzstādīts viduslaiku trafika limits - 100 MB. Lai iegūtu iBiroja analogu (neierobežotu trafiku) ir jāizvēlas iStyle 3, kas maksā 60 Ls mēnesī.

Kāpēc LMT mēģina vienu un to pašu pakalpojumu notirgot par 3 reizes lielāku summu?

Izskatās, ka LMT nenāks pie prāta, var tikai cerēt, ka kāds hakeris izdomās veidu, kā ar iBiroja SIM karti veikt zvanus.


Komentāri (4)
Viesturs: Es lietoju Vodafone aka Bite + pa 9 Ls mēnesī, attiecīgi ierobežojums 400 Mb/mēn, kurus neesmu līdz šim iztērējis.

Bites SIM kartei ir pieejami zvani, bet tie tiek tarificēti, kā zvans no BITE 5 pieslēguma
24/09/2008 14:21
NighttraiN: hmm, Ir jau ir aizšauts garam ar I-phone Latvijā. Gan izveletā laikā, gan ar tarifu plāniem. Japiebilst kā Bites tiklā šobrīd strada vairaki simti I-phone 3G telefoni biznesa klientu vidū, izmeģinajuma režima lat noslipēt tarīfu un pakalpojumu atbilstibu. Par datumiem kad Bite saks piedavāt telefonus veikalos pašlaik nekas nav zinams. Daudzi I-phone gaidijušie ienakdam Latvijā ar šodienu parsledza savu uzmanību uz G1 telefonu kuru šodien plašai publikai piedavaja Google sadarbībā ar T-Mobile UK, pec pesimistiskiam prognozem tas varetu paradities mūsu platumgrādos nakamgad pavasarī.
24/09/2008 14:31
Zinātājs...: Ja runājam par "Latvijā aizšauts garām ar iPhone", tad varu bilst, ka šāda cenu un tarifu politika ir arī pārējos Telia Sonera meitas uzņēmumu operātortīklos, respektīvi, arī Lietuvā un Norvēģijā. Par citurieni nezinu... A par to Androidu - nez, nav tāds īpaši glīts tas aparāts..
25/09/2008 16:11
N: NighttraiN: kā Bite var slīpēt tarifus/pakalpojumus, ja ekskluzīvas tirdzniecības tiesības Latvijā ir tikai LMT? :)
02/10/2008 15:30
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: