ebay foruma 2007. gada atskaite
Publicēts 7. janvārī, 2008.
ebay forums tika izveidots 2007. gada oktobra beigās. Forumu radīju ar mērķi izskaidrot ne tik pieredzējušiem interneta lietotājiem neskaidros jautājumus saistībā ar iepirkšanos interneta izsoļu portālā ebay.com.

Novembra vidū par ebay forumu tika paziņots arī šajā interneta dienasgrāmatā.

Kopš tā laika forumā ir reģistrējušies 119 lietotāji, no kuriem 60% ir aktīvākā daļa, kuri vismaz reizi ir iesaistījušies diskusijā. Aptuveni 20% lietotāju ir veikuši vairāk kā 5 komentārus. Pavisam ir izveidotas 90 tēmas, kurās kopumā ir pievienoti vairāk kā 440 komentāri.

Domāju, ka priekš tik šauras tēmas šim forumam ir klājies labi, it sevišķi, ja ņem vērā, ka reklāmā nav ieguldīts vairāk par 5 Ls.

Vislielāko paldies es gribētu pateikt visiem, kas ebay forumu izmanto ne tikai, lai pajautātu, bet arī lai sniegtu padomus un atbildētu uz citu uzdotajiem jautājumiem. Man ir prieks, ka ir izveidojusies aktīva foruma lietotāju grupa, kura organizēti spēj uzlabot citu cilvēku dzīvi.

Dažiem ebay ir noderīgs rīks, citiem - biedējošs un nesaprotams “labirints”. Pateicoties aktīvākajiem lietotājiem jaunajiem ebay pircējiem ir izdalītas “labirinta kartes”.

Īpaši es gribētu izcelt foruma lietotāja Ha veikumu. Ha reģistrējās tajā pašā dienā, kad forums tika izveidots un kopš tā laika ir komentējis 123 reizes palīdzot daudziem ar padomu.

Lai iepirkšanās internetā nekļūtu par ķīnas ābeci — reģistrējies, pajautā un tev tiks atbildēts.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: