dodies skrējienā ar virtuālo treneri
Publicēts 16. septembrī, 2008.
Manā rīcībā ir nonākusi Nike+ treniņu programma, kas sastāv no viena mp3 faila un pdf pamācības. Atskaņojot mūzikas failu, jūs dzirdēsiet profesionāla trenera norādījumus par skriešanas gaitu, kā arī pavadījumā būs salipināta atbilstoša ritma mūzika.

Ieraksts ir 20 minūtes garš, un pamatā paredzēts tam, lai pēc iespējas efektīvāk izmantotu īsos treniņus. Treniņa būtība ir skrējiena nevienmērīgumā. Treneris patiesībā nav virtuāls. Tas nav nekāds kiborgs no Terminatora.

Jay Blahnik ir pilnīgi reāla persona - īsts fitnesa treneris, kurš pazīstams tieši ar saviem vienkāršotajām un efektīvajām treniņu programmām. Treniņa ievadā viņš pastāsta tālāko treniņa gaitu un pēc tam tevi dresē pēc pilnas programmas.

treneris

treneris

Šāds treneris noteikti noderētu tiem kuri gatavojas Rīgas izaicinājuma kausam, vai līdzīgām sportiskām aktivitātēm.

Mana pieredze ir tāda, ka šādā veidā skrienot var samērā āri aizmirst par savu iekšējo ritmu. Tas nozīmē, ka es sāku skriet pārāk ātri un mani ļoti veiksmīgi nokausēja šāda saraustīta skriešana tāpēc vienkāršs nedēļas nogales skrējiens pārvērtās par trakošanu un beidzās ātrāk nekā bija plānots. Turpmāk šo programmu izvēlēšos tikai tad, ja patiešām ir maz laika, bet nepieciešams galīgi izlādēt savas baterijas.

Pieņemu, ka labāk sagatavotiem skrējējiem nebūs problēmas izvilkt līdz galam.

Pēc skrējiena noderēs pielikumā atrodamie stiepšanās vingrinājumi.

dziesmu liste

treniņa laikā dzirdamo dziesmu liste

Lejupielāde (labais taustiņš un Save as…):

Lejupielādēt .rar failu ar mp3 failu un .pdf pamācību. (~20 MB)

Veiksmīgu skriešanu!


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: