22.augustā - GAISMAS TILTI visā Latvijā
Publicēts 21. augustā, 2008.
Saņēmu ziņu no Latvijas 90. gadadienas koordinatoriem par gaismas tiltiem.

Uzsākot Latvija 90. dzimšanas dienas gaidīšanu, 22. augustā vakarā Latvijā norisināsies akcija "Gaismas tilti". Tās laikā Latvijas iedzīvotāji tiek aicināti doties uz sev tuvāko tiltu, lai plkst. 21.00 vienlaicīgi visā Latvijā iedegtu gaismas lukturīšus, svecītes vai citas gaismiņas.

Ja šajā vakarā būsi Rīgā, tad vari doties uz Akmens tiltu un AB dambi, kur notiks arī gaismas spēles Daugavā. Savukārt, ja apmeklēsi īslandiešu grupas Sigur Ros koncertu, tad arī tur varēsi iedegt apmeklētājiem sagādātās lampiņas, kopā ar koncerta organizētājiem un grupu Sigur Ros. Taču, ja dodies ārpus pilsētas, tad arī tur ik uz soļa būs tilts, uz kura iedegt lukturīti, jo šobrīd akcijā iesaistījušies jau 215 tilti visā Latvijā. Daudzi pat ir plānojuši iedegt gaismiņas un veidot simboliskus gaismas tiltus arī uz ielas, laipām, dīķmalā, pils torņos vai tiltiņiem parkos.

Aicinām arī Tevi šajā vakarā kopā ar draugiem, ģimeni vai kolēģiem kopīgi doties uz Gaismas tiltiem. Sev tuvāko tiltu vari atrast Latvijas 90. gadadienas jubilejas dienasgrāmatā http://www.lv90.lv/tilti/index.php?t=1

Būsim priecīgi, ja pārsūtīsi šo ziņu arī tālāk.

Latvijas 90. gadadienas koordinatori

Atrodi savus svētkus www.lv90.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: